ZMĚNY V PROVOZU ŠKOLY OD 19. DUBNA 2021

V pondělí, 19. 4. 2021  nastupují do školy rotačně žáci 3.  a  5. třídy. Družina je v běžném provozu zvlášť pro 3. a 5. třídu tak, aby byla zachována homogenita skupin ráno vždy od 6.00 a odpoledne do 15.30 hodin.  Žáci musí mít na den minimálně 2 roušky. 

Podle rozhodnutí vlády musí být žáci 2 x týdně testováni a to vždy v pondělí a ve čtvrtek. Pokud žák začne školní týden docházkou v úterý či ve středu, bude testován v tyto dny. Testování žáků 3. třídy bude probíhat v odlišném čase v učebně anglického jazyka a testování žáků 5. třídy v kmenové učebně třídy. U testování žáků 3. třídy může být přítomen zákonný zástupce. Doba testování s pohybuje kolem 20 minut. Pozitivně testovaný žák se nesmí účastnit výuky a musí v doprovodu rodiče školu opustit a nechat se otestovat na odběrovém místě. V google učebně najdete videonávod jak bude testování probíhat.

Všem zákonným zástupcům žáků 3. a 5. třídy byla zaslána přes školu online zpráva s podrobnými informacemi týkajícími se výuky i testování žáků. V google učebnách jednotlivých tříd a mateřské školy najdete videonávod k testování.

Vložit komentář

Můžete použít tyto HTML tagy:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

PÁLENÍ ČARODĚJNIC
ŘEDITELSKÉ VOLNO
ZÁPIS DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY
NABÍDKA VOLNÉHO PRACOVNÍHO MÍSTA NA ZŠ A MŠ SUDKOV
NABÍDKA VOLNÉHO PRACOVNÍHO MÍSTA V ZŠ
SLUŇÁKOV-EKOLOGICKÝ PROGRAM
EKOLOGICKO-CHOVATELSKÝ PROGRAM V MŠ
Projektový den:  PŘÍRODA KOLEM NÁS
ZÁPIS DO 1. TŘÍDY ZŠ
TŘÍDNÍ SCHŮZKY V ZŠ
VELIKONOČNÍ TVOŘENÍ V MŠ
VÍTÁNÍ JARA V MŠ
VELIKONOČNÍ DÍLNIČKA V ZŠ
LYŽAŘSKÝ VÝCVIK ŽÁKŮ 2. STUPNĚ ZŠ
DĚTI MŠ V KNIHOVNĚ
 MAŠKARNÍ KARNEVAL V MŠ
PROJEKTOVÝ DEN NA STŘEDNÍ ŠKOLE ŘEMESEL
LYŽAŘSKÝ VÝCVIK MŠ + 1. STUPEŇ ZŠ

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Statistiky

    • 112482Návštěvníků celkem:
    • 13Návštěvníků dnes:
    • 0Návštěvníků online:
    • 21.3.2014Počítáme od: